вторник, 2 септември 2014 г.

Ден на спойлери - Ще има ли романс между Бони и Деймън ?

Бони и Деймън никога не са били идеал за най-добри приятели. Всъщност, понякога ни се е струвало, че е точно обратното. Ще се промени ли това сега, когато те са някъде из пространствата сам-сами ? Продуцентката Джули Плек сподели пред E!Online какво ще се случи, ако Беймън са новата Кларолайн.
"За мен, такава връзка между Деймън и Бони може да се види само на екран, а не в книгите (където отношенията между Бони и Деймън са съвсем различни). "- споделя Джули. "Иън и Кат са много добри приятели. Те буквално се обичат и споделят много време заедно на снимачната площадка. Възможно е да има някаква химия между тях, която може да се сравни само с тази между Каролайн и Клаус. Никога не е имало идея да се появи нещо интересно в техните взаимоотношения, но пък Деймън може да излекува Бони на нейния рожден ден и изведнъж всичко да се преобърне." - шегува се тя.
Радостни сме, че Джули помни онази сцена между Клаус и Каролайн, както ние я помним. Но сме сигурни, че феновете на Беймън трудно могат да стигнат нивото на подкрепа на тези на Кларолайн. Но въпреки това, не бива да се отказваме, защото, както знаем, в "Дневниците на вампира" всичко е възможно!
Преводът принадлежи на сайта! Моля, ако взимате, дайте кредит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар