неделя, 31 август 2014 г.

Какво означава заглавието I'll remember

Остава 1 ден до "Ден на спойлери" и откриването на страницата ни със спойлери. Реших, че е време да пусна още един спойлер относно заглавието на първия епизод от 6-ти сезон - I'll remember (Ще запомня).
Вече знаем какво е заглавието на първия епизод на "Дневниците" - I'll remember. Но какво означава това? Дали героите ще продължат напред, но все още ще носят топлите си спомени с загубените Бони и Деймън?
Епизодът ще ни покаже героите няколко месеца след трагедията, които ще се опитват да тъгуват по Бони и Деймън по свои начини. Но може би заглавието се отнася главно към Елена и Стефан, които загубиха много важни за тях хора. Ако се опитваме да разтълкуваме заглавието, то нашите герои ще помнят всички спомени, дори и да не искат. 
Джули Плек сподели пред TVLine относно състоянието на Елена: "Тя се опитва по всякакви начини да забрави за случилото се, но не мога да кажа, че и се получава. Тръгва по доста сложни пътища и накрая стига до отчаяни мерки, за да спре тази тъга. Мерки, които повечето не биха повярвали относно Елена."
Що се отнася за Стефан, Джули добавя: "Той започва да взема доста важни решения относно живота си, докато се и опитва да не мисли за смъртта на брат си. Това ще е една от първите сцени, които ще ни покажат в какво положение са нашите герои."
Преводът принадлежи на сайта! Моля, ако взимате, дайте кредит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар