вторник, 2 септември 2014 г.

Ден на спойлери: Каролайн се бори за приятелството

Докато "Дневниците" се завърнат през Октомври, ние ще станем свидетели на това, как Елена и компания се опитват да превъзмогнат смъртта на техните любими Бони и Деймън. В това число и Каролайн. Нашата любима Барби вампирка е в тази компания още от 1-ви сезон и през новия 6-ти тя ще бъде в центъра на това приятелство, опитвайки се да помогне на приятелите си.
"Тя се опитва да задържи всичките си приятели заедно, както преди, но изобщо не се получава и тя се бори с това" - казва продецунтката Джули Плек. "Освен това, тя трябва да се грижи и за оценките си в колежа Уитмор." - добавя тя.
"Що се отнася до най-добрия и приятел,Стефан, той също не успява да се справи със загубата на брат си. Той решава да вземе някакви мерки, които няма да направят добро впечатление на феновете" - споделя Джули.
Очевидно, Стефан няма да се върне към старите си вампирски навици, но това не прави работата на Каролайн по-лесна. Джули добавя, че на нея ще и е много трудно да помогне на Стефан, тъй като загубата му е много голяма, а тя пък трябва да се справя с нейните преливащи чувства към него. След като видяхме как във финалните епизоди на 5-ти сезон тя започна да усеща нещо по-различно към него, вече нямаме търпение да видим какво ще стане в 6-ти!
Преводът принадлежи на сайта! Моля, ако взимате, дайте кредит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар