четвъртък, 28 август 2014 г.

Очаквайте ..

Остава само 1 месец и още малко до дългоочакваната премиера на 6-ти сезон на "Дневниците". Ох, как нямаме търпение да разберем какво се е случило с нашите любимци Деймън и Бони след унищожаването на Другата страна. Още повече пък искаме да разберем как оживелите понасят раздялата с техните любими. Постоянно излизат спойлери, някои верни, други - не. Напоследък нищо не съм добавяла относно новия сезон, затова на 02.09 ще има специална изненада. Цял ден ще пускам интересни теории и спойлери в сайта, а накрая ще направя специална страница, наречена спойлери. Много се надявам да ви допадне, защото от доста време обмислям тази идея. Очаквайте това събитие, а дотогава ще ви пуснем първия спойлер:
Елена започва да има зависимост към "вещерски" наркотици
Деймън може да си е отишъл от този свят, но той със сигурност не е забравен. Наскоро от The CW пуснаха ново промо за 6-ти сезон, което е фокусирано главно върху скръбта на Елена. И докато страда за загубата на любимия си Деймън и най-добрата си приятелка Бони, тя развива зависимост към вещерски наркотици.
"Искам да ми дадеш надежда" - казва Елена на Стефан, докато се намира обляна в сълзи в колата си. Стефан, който се намира на доста непознато място, очевидно не е в настроение да успокоява Елена и затова просто и споделя, че Деймън си е отишъл завинаги и тя трябва също да продължи. 
И докато песента Sorry на Clooney продължава да свири, виждаме как Елена гледа снимка на нея и Деймън и я изтърва. Следващата сцена е как тя казва, че иска да види Деймън, на някого. Това може би е Мат, тъй като по това време Джеръми е зает с пиене, за да утеши болката от загубата на Бони.
В трейлъра виждаме и Каролайн, която е на телефона с някого и му споделя, че Елена има зависимост към някакви вещерски наркотици, които и позволяват да халюцинира Деймън. 
Ако сте развълнувани да видите Деймън, то следващата сцена ще ви хареса много. Докато Елена отново взема от "вещерските наркотици", Деймън се появява и казва на Елена да продължи напред по толкова сърцераздирателен начин, че очите ни се напълват със сълзи. Е, нямаме търпение до 2-ри октомври!
Преводът принадлежи на сайта! Моля, ако взимате, дайте кредит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар