четвъртък, 31 юли 2014 г.

GossipGirl за аферите на Нина

Comic Con 2014 остави зад себе си много въпроси не само за сюжета на повечето сериали и филми, но и за някои от звездите. Така е и с Нина Добрев. 
В Интернет се появиха снимки, на които можем да видим как Нина си тръгва от Парти в събота и е в прегръдките на красавеца от The O.C Бен Маккензи. Според други източници пък по време на партито Нина и красавецът Орландо Блум са флиртували доста. Но какво всъщност се е случило, обяснява сайтът GossipGirl:
" Според източници за GossipGirl Нина Добрев и актьорът Бен Маккензи не са нищо повече от приятели. Прегръдките, които виждате на снимката, са опит на актьора да предпази мис Добрев от агресивни папараци. Това е всичко."
" Що се отнася до Орландо Блум, всичко се е свело до усмивки и майтапи. И двамата са зрели и знаят какво да правят, така че ви уверяваме, че няма нищо между тях освен приятелство."
" Нина има много добри приятелски симпатии и към двамата, но нищо повече. Тя е все още свободна и в момента, в който разберем че това се е променило, ви уверяваме че ще ви уведомим веднага."

Няма коментари:

Публикуване на коментар