понеделник, 28 юли 2014 г.

Спойлери от Comic Con 2014

Както всяка година, от Comic Con разбираме много интересни спойлери за първите епизоди! Ето какво научихме тази година:
В началото на 6-ти сезон на "Дневниците на вампира" ще е доста траурно.
След трагичния финал на 5-ти сезон на "Дневниците" ще намерим нашите герои все още потънали в тъга 4 месеца по-късно.
"Четири месеца са достатъчни, за да бъдат направени някои важни решения относно липсата на нашите любимци Бони и Деймън." - сподели продуцентката Джули Плек. "След събитията от края на 5-ти сезон ще видим как всеки ще се справя с мъката по различен начин. Някои се справят доста добре, а други ни най-малко." - допълва тя.
Относно положението на героинята си, Нина сподели: "Елена определено не е на щастливо място. Но пък е доста интересно нейното решение за преодоляване на мъката". Едно обаче е ясно - няма да има никакъв успокояващ секс.
"Ако Елена постъпи по този начин ("успокояващ секс"), то това означава, че любовта и към Деймън не е била истинска" - допълва Нина.
По време на конференцията Пол Уесли сподели нещо за Стеролайн. Дали ще има нещо такова през 6-ти сезон? Пол добави: "Стефан беше много добър и заслужава да получи нещо".
Но пък дали вече самотната Елена няма да залитне отново към бившото си гадже и сегашния си най-добър приятел ? "Това ще бъде много лицемерно" - сподели Добрев относно тази теория.
А малкия Гилбърт ? Той, заедно с Елена и Аларик също трудно ще понесат загубата на Бони. "Особено, когато не могат да бъдат в собствения си град" - добави Джули.
Преводът принадлежи на сайта! Моля, ако взимате, дайте кредит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар