четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Нови спойлери за 05x14 и 05x15

Стефан е отчаян и търси всякакви начини да спаси Елена и да премахне Надя. Състезанието за спасяването на Елена започва и нейните приятели трябва да се съюзят всички заедно, за да я спасят. Епизод 15 - "Gone Girl" - показва как Стефан, Мат и Карълайн отчаяно се опитват да спасят живота на Елена.
-----
Чрез Надя ще видим няколко ретроспекции, близо 500 години назад, показвайки как тя се опитвала да намери майка си. В един от тях Надя още е човек.
-----
Както винаги, в Мистик Фолс отново се появява нова тайна, която може да изложи живота на много от нашите любимци. Стефан пък ще бъде отново с разбито сърце след като Мат разбира какво е станало с Елена.
-----
"Забавлявах се много, докато играех Елена този сезон, защото е много по-весело" - споделя Нина в интервю, постнато в TV Guide. "Тя е в безсъзнание за доста време и пропуска някои трагични моменти, което е добре. Тя беше много безгрижна и се забавляваше много с гаджето си в колежа, докато нещо не навреди на щастието и. За щастие, Елена ще се върне доста скоро!" - още добавя тя.
Преводът принадлежи на сайта! Моля, ако взимате, дайте кредит!


Няма коментари:

Публикуване на коментар