вторник, 13 август 2013 г.

Нина на Teen Choice Awards /Style Post/

Реших да отделя специална публикация за тоалета на Нина,защото той е просто разкошен!! :**
----
Нина Добрев беше сред най-страхотните дами на наградите Teen Choice Awards.
На годишната церемония, която се проведе снощи в Калифорния, актрисата се появи със зашеметяващо деколте. Нина беше избрала сет от панталон и топ с лек пеплум. 
Но това, за което всички говореха, бяха страхотните й обеци с над 300 диаманта. Бижуто на Martin Katz струва 35 000 долара.

Визията на българската звезда допълваха още ярък клъч и страхотна обемна опашка. Обувките й бяха в актуалната в последните седмици тенденция сандалите да са с тънък ток и съвсем фини каишки. Наистина една ултрамодерна и луксозна визия, която в същото време подчертава младежката свежест на Нина!  
----
Нина Добрев в J. Mendel на Teen Choice Awards 2013
Тоалетът на Нина Добрев,с който тя се появи на Teen Choice Awards в Амфитеатъра "Гибсън" в неделя вечер,накара голяма част от погледите на хората да отидат към нея.
Звездата от "Дневниците на вампира",която получи и сърф за приза "Най-добра Фентъзи актриса",сияеше в тоалет от Есенно-зимната колекция на J.Mendel и успя да влезе в Топ-листата на най-добре облечените за вечерта.
Принтирания топ с V-деколте си пасваше страхотно с панталона,а яркия оранжев клъч на Devi Kroell,обувките на D&G и диамантените обеци просто правеха нейната визия невероятна!
Харесва ми.Нина също даде пример като Селена Гомес,че не е нужно да носиш тоалет тип "Тийн-Принцеса" за да заблестиш пред камерите.
----
Гласувайте за Нина за Най-добре облечена на Teen Choice Awards в сайта Red Carpet Fashion Awards от ТУК
----
Гласувайте за Нина и в Teen.Com от ТУК и в Wetpaint.Com от ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар