вторник, 26 март 2013 г.

"21 Неща,които не знаете за Нина Добрев"

Българският сайт Avenue.Bg публикува статия с 21 неща,които не знаем за Нина.Тук ще ви представим 3 от тях,а останалите можете да видите от ТУК

Нина Добрев е прелестна, има секси гадже (колегата й Иън Сомърхолдър) и играе вампир всяка седмица в популярния сериал „Дневниците на вампира“. Но знаехте ли, че тя говори три езика? А, че е била състезател по художествена гимнастика? Продължете надолу, за да научите още 21 интересни неща за Нина Добрев.

1.Откритието
Много прохождащи актриси си мечтаят да бъдат открити просто така, но с Нина Добрев наистина се е случило. Един агент я забелязва докато тя учи актьорско майсторство в Торонто и от там всичко потръгва за нея.

2.Перфектната Елена
Нина е победила много други млади актриси за ролята на Елена Гилбърт в „Дневниците на вампира“, включително и Ашли Симпсън. Можете ли да си представите Стефан и Деймън да се борят за малката сестра на Джесика Симпсън?

3.Българска Красота
Тъмнокосата красавица го раздава американка, но всъщност си е нашенка! Тя е родена в София с името Николина Константинова Добрева, но се е преместила с родителите си в Канада когато е била на 2 години.

Останалите прочетете ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар