понеделник, 31 декември 2012 г.

Джули Плек разкрива какво ни очаква след завръщането

В момента сериала е в зимна почивка. Следващият епизод ще се излъчи на 17-ти януари в САЩ, а в торентите на 18-ти.

Деймън един вид развали подчинението, но беше прекалено късно за Стефан. Какво означава това за връзката им?
Това е нещастие. Деймън малко късно осъзна, че се е държал егоистично и трябва да направи правилното нещо спрямо Стефан. Всичко е свършило, когато Стефан осъзнава какво правят Елена и Деймън. Няма да е хубаво. Сърцето на Стефан е разбито. Чувства се силно предаден и гневен. Ще видим доста от неговата гледна точка занапред.

От промотата изглежда Стефан откача и пред Елена.
Да. Той е ядосан. Когато раздялата е цивилизована, обикновено това е началото на много предстоящи мрачни неща. Колкото е по-спокойна раздялата, толкова по-лоши са последиците.

Тайлър израстна доста през този сезон. Дали последните събития ще му помогнат да стане по-зрял или ще го върнат назад?
Това е пречка , защото неговата увереност идва от чувството, че има свое място и хора, които се грижат за него. Както каза майка му „Ти си лидер на хора какъвто беше и баща ти.“ Той наистина е израснал до това и да усеща, че всички те са платили цената за тази увереност определено ще го върне малко назад. Въпросът е как той ще се възстанови от това.

В добри отношения ли са Каролайн и Тайлър?
Тайлър ще се бори, а Каролайн ще се опитва да му помогне. Но ако има едно нещо, което и двамата са доказвали много пъти, то е че когато положението е най-зле и напрегнато, то намират начин да бъдат един до друг. Мисля, че спокойно можем да кажем, че това все още не се е променило.

Клаус е страхотно лошо момче, а Джоузеф Морган е казвал в миналото, че не иска да го смекчава прекалено. Но в някой момент, заради дългия живот на героя, трябва ли той да се смекчи?
Красотата на Клаус, подобно на Деймън, е че неговите ужасни действия са породени от пълната липса на доверие и вяра като резултат, че постоянно е бил предаван и отхвърлян. Не казвам, че оправдавам ужасното му поведение, но то идва от много човешко място. Щом някой има силно сърце с човечност, има надежда за него – не е задължително да се събудят на другия ден кат Човек на годината. Клаус ще продължи да е много сложен герой. Подобно на Деймън в първите два сезона, когато се чувства притиснат до стената, той откача по много, много разрушителен начин. Така е невъзможно да му се прости. И все пак изкуплението на Клаус в дългосрочен план е нещо, за което винаги говорим.

Какво е пътешествието на Шейн в следващата глава?
Шейн е капитан на лудия влак в следващата глава, което всъщност е свързано с разкриването на още от плана му, да научим още за митичния герой Сайлъс, да се доближим до мястото и значението да се изровят лекът и Сайлъс – а след това последиците от този избор и какво означава всичко това.

Когато представихте Ейприл, първо си помислих „Любовен интерес за Джеръми“. Извън играта ли е това сега, когато видяхме, че тя има доста общо с митологията и историята на Ребека?
Да, в сегашното положение на Ейприл, романтиката и розите не влизат в кръгозора й. За Бони да бъде емоционалния стабилизатор и да открият близостта между себе си, която беше разрушена в трети сезон определено връща спомени за тази връзка и ни кара да се зачудим дали им предстои да извървят някакъв път заедно.

Как ще се справи Джеръми с контролирането на поривите си на ловец?
Ще бъде упорита, жилава и гадна машина за борба с вампири през следващите няколко епизода – но с неприятен треньор в лицето на Деймън Салваторе. Така че предстои малко забава и много опасност и за двамата…. Те определено ще трябва да разберат как да увеличат тази татуировка. Деймън няма да освободи Джеръми и да го хвърли на вампирите преди да усети, че е добре трениран и готов.

В следващият епизод кои са хванати в капан и какви емоции изкарва това?
Това има доста общо с плановете на Ребека. Тя отсъства доста време и е изпуснала доста неща. Така че в своите опити да получи информация от всички… тя бива хваната от случващото се в Мистик Фолс докато я е нямало, включително и скъсването на Стефан и Елена, че Елена е спала с Деймън, че съществува подчинението, че лекът все още не е открит – всякакви чудесни неща, които излизат от тях във формата на доста злобно отстраняване от училище.


Няма коментари:

Публикуване на коментар