събота, 29 декември 2012 г.

Новина за Нина в Интернет (отново със "интересно" заглавие)

Обооожавам българските медии :дд Постоянно изопачават нещата ... Само преди няколко минути се натъкнах на статия за Нина със заглавието "Нина Добрев направи СЕНЗАЦИОННО ПРИЗНАНИЕ!" ... Та ето я и великата статия за великото признание :дд

Актрисата е една от малкото звезди, които не се притесняват да говорят за живота си
Красивата актриса с български корени Нина Добрев, прочула се с ролята си в култовия сериал “Дневниците на вампира”, направи изненадващо признание пред феновете си по цял свят.

Вместо да следва примера на повечето от колегите си и упорито да крие личния си живот, сладураната открито заяви къде възнамерява да посрещне настъпването на новата 2013 година.

Нина сподели, че тя и гаджето й Иън Сомърхолдър са замислили екзотично посрещане на Нова година в Шанхай, където до момента все още не е била. Чаровната брюнетка написа в личния си профил в Туитър, че се вълнува изключително много от предстоящото пътуване, тъй като ще стъпи за пръв път на този континент.

По-рано през седмицата тя сподели, че не се уморява да опакова багаж.”Отново събирам куфарите. Този път за Китай!”, разказа младата актриса на многобройните си почитатели, най-верните /а и богати/ от които моментално започнаха да стягат куфарите си, за да я последват в страната на “дръпнатите очи”.

Нина, която има български корени, пусна в социалната мрежа и снимка на коледната елха, около която двамата с Иън и родителите й са празнували Коледа.

Актрисата сподели подробно и как се подготвя за празниците. Винаги елегантната брюнетка ще си направи за новогодишната нощ специален маникюр в зелени и сребристи тонове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар