сряда, 21 ноември 2012 г.

Кратки новини за сайта

Махнах чат кутията относно The Vampire Diaries защото изрично бях написала че това е място за коментиране на сериала,а не да спамите .. Почти всички коментари са спамове,че даже имаше и на Малайски .... Мега тъпото е ...
-------
"Коледната ни програма" ще стартира на 01.12.2012 ! Още на 1-ви ще сложим коледния дизайн и ще стартираме нашия проект - всеки ден ще добавяме блендове,аватари и уолпейпъри за Коледа + веднъж седмично ще публикуваме идеи,снимки и може би Рецепти (това ще бъде в специалния ни раздел - Christmas) !! В момента подготвям материалите .. Ще има и конкурс с много награди !! О и ако имате идеи давайте ги на имейл asley_tisdale@abv.bg или пишете в чат кутията !
-------
До средата на Декември ще имаме и проект за Рожденния ден на Нина (09.01.2013) ... Сега обмислям нещо,но незнам дали ще може да се реализира .. :))
-------
Напомняме ви че 7-ми епизод на The Vampire Diaries няма да излезе утре,а следващия четвъртък (29.11) за Америка и петък (30.11) за България.Тази седмица има почивка поради Деня на Благодарността!

Няма коментари:

Публикуване на коментар