събота, 3 ноември 2012 г.

Нови спойлери

Без значение коя връзка в Дневниците поддържате, трябва да признаете Нещата не изглеждат много добре за Стефан и Елена. Плашещи халюцинации и неконтролируеми пориви да се храни сближават Елена и Деймън, и като се имат предвид скорошните новини, че една от двойките в Мистик Фолс ще се разделят, не можем да не се зачудим дали Стелена са се запратили към още една раздяла.

1.Помните ли, когато Елена си представи Деймън докато правеше секс със Стефан миналата седмица? Моля, напомнете ми за случка, когато някой в този сериал е имал видение, което по някакъв начин да не е отразявал истинските му чувства? Точно така, никога не се е случвало.

2.В епизода тази седмица, Стефан казва на Деймън, че той „винаги ще се ядосва“, че брат му е позволил Елена да се храни от него. Питате защо? Защото споделянето на кръв, както го каза Деймън, „е лично“. Това е връзка, която Стефан не може да развали, колкото и да се опитва.

3.Докато Стефан си остава само с добрите намерения, Деймън е този, който дава на Елена това, от което тя се нуждае през този сезон: възможността да се храни! Техните приключения заедно (включително пътуването до колежа Уитмор, което ще видим в предстоящия 4 епизод), ще ги сближат още повече.

4.Нов спойлер ни разкри, че Елена ще направи “болезнено самопризнание” пред Стефан в епизода на 15 ноември, и докато все още не знаем какво точно ще си признава тя, знаем, че няма такова нещо като “добро” болезнено признание.



Няма коментари:

Публикуване на коментар