събота, 17 ноември 2012 г.

7 факта за "Дневниците на вампира"

Днес си казах че е ден за почистване на стаята ми и се натъкнах на стари броеве на БРАВО от 2010-а година и намерих 7 факта за "Дневниците".Вижте ги:

1.За снимките на къщата на Салваторе в миналото е използвана стара плантация в Ковингтън,Джорджия. "Преди 150 години собственикът на тази плантация отказал да освободи робите си и накарал да ги убият.Когато бяхме там,почуствахме,че се е случило нещо ужасно" спомня си Иън Сомърхолдър.
2.Всички са искали Деймън!Пол Уесли,Зак Роериг и Майкъл Тревино също кандидатстват за ролята на злият брат.Никой обаче не е по-добър злодей от Иън.
3."Хей,та аз те познавам" - Нина Добрев и нейния малък брат в сериала - Стив Маккуин се срещат на кастинга на "Пърси Джаксън".Стив кандидатства за ролята на Пърси,а Нина на Анабет.И двамата обаче нямат успех.
4.Абсолютно подходящо - Червеният кръст в САЩ рекламира дарителска кампания за кръв с плакат на "Дневниците на вампира"!
5.Трудно е да повярваш,но Иън също се притеснява: "По време на кастинг ръцете ми се потят и се вълнувам ужасно" -издава той.Вероятно притеснението е отчасти виновно и заради факта,че той губи друга роля във вампирски сериал - тази на Джейсън в "Истинска кръв".
6.Катерина Греъм не е единствената красавица от екипа със страхотен глас - Кандис Акола участва и в двата филма "Хана Монтана" като беквокалистка на Майли Сайръс.
7.Днес не можеш да си представиш сериала без Нина,но първоначално почти се стига дотам.По време на кастинга тя е болна и не успява да впечатли продуцентите.После обаче не се отказва и изпраща ново видео,на което изпълнява сцената на гробището,в която Елена говори с гарвана.Оказва се достатъчно!

Моля ако взимате дайте кредит!Все пак аз съм го преписвала от списанието !!

Няма коментари:

Публикуване на коментар