четвъртък, 8 ноември 2012 г.

Много спойлери за новия епизод - 04x05

В един момент в епизода Деймън и Елена ще стоят на леглото заедно. Не се вълнувайте прекалено обаче… не са много радостни, че са там. (бел.пр това е сцената от промото когато Елена сяда върху Деймън).

Каролайн използва добрия си вампирски слух, когато дочува как Клаус заплашва Тайлър с това, което знае за случилото се между Тайлър и Хейли в планините. Не трябва да споменаваме, че Каролайн не е доволна – и ще видим добро съприкосновение между Кандис Акола и Фийби Тонкин като резултат.

Очаквайте завръщането буквално на дневниците на вампира. Без да имат с кого да споделят вътрешните си вълнения и след като пазят тайни един от друг, Стефан и Елена ще се върнат към писането в дневниците си. Това определено е знак за нарастващата дистанция помежду им.

Джеръми ще разбере, че му е въздействано доста бързо и наистина няма да е щастлив от това. Всъщност, на него му е омръзнало от тайните на вампирите в града – и в края на епизода, той прави ход, с който да защити Ейприл от това.

Малката “караница” между Стефан и Деймън ескалира в този епизод, и то доста, защото Стефан взема драстични мерки да запази лека в тайна. И двамата стават доста агресивни, но в края на епизода взаимоотношенията между тях са може би най-стабилните в този град.

Със сигурност професор Шейн крие опасни намерения, но също така е много мотивиран да предпазва Бони. Тя прекарва целия епизод заедно с него, опитвайки се да си върне магическите сили… но в същото време е много податлива на манипулация, повече, отколкото сте предполагали.

Карълайн изобщо не харесва Хейли. Двете ще се срещнат, защото Хейли все още се размотава в царството на върколаците и хибридите. Без значение какво е имало между Тайлър и Хейли в миналото, Карълайн никак не е доволна.

Една от големите двойки ще се целуне! Делена или Стелена? Вие преценете…

Пленени в Мистик Грил. Ловецът на вампири Конър залавя няколко от нашите герои и ги държи заложници в Грила, а ние можем да ви кажем, че не всички се измъкват от там без наранявания.

Супер отбор! Много от героите в този епизод работят заедно за общата кауза. В шоу с толкова променящи се приятелства и лоялност под въпрос, това е хубаво да се види.



Няма коментари:

Публикуване на коментар