неделя, 23 септември 2012 г.

Защо Елена не иска да е вампир ?

VH1 имаха възможност да говоря с Нина за причините, поради които Елена не иска да бъде вампир. Любопитни ли сте за отговорите? Съветваме ви да прочетете следното:

"На първо място, не може да има деца, никога няма да бъде в състояние да изпита нещо за първи и последен път, и аз мисля, че Елена наистина иска да бъде нормална," Добрев ни каза.

 "Има толкова много хаос в живота си, толкова много смърт и толкова много скръб, особено когато стане вампир и всичките й емоции се усилват. Така че, когато изведнъж всичко пада върху теб, ти си толкова тъжен, че има облаци и слънцето не се вижда. Когато някой казва забавна шега ти си в истеричен смях, така че това е като отново премина през пубертета и трябваше да се справя със своите емоции. И аз не мисля, че някой ще трябва да мине през това отново. Един път е достатъчно."

Хм, никога не съм мислил за това по този начин. В същото време, 23-годишната актриса има шанс да играе други малки роли тази година, нали?

"Отивам да се возя в този влак толкова дълго, колкото мога!", Каза тя. "Работата е там, че когато започнете да играете старите роли, тогава никой няма да те погледне отново в новите ти филми, така че това е моментът, който определя. Така че аз ще го задържа толкова дълго, колкото мога, докато хората вярват в моята възрастова група, и само когато вече няма да бъде в състояние да го направя по-дълго ... Но отговорът е "да", да гледате за този ден. Бих искала да направя филм за действие."

Нина допълни, че е твърде рано да се каже дали тя ще получи повече действия в TVD , но:
"Ще бъда фокусирана върху Елена и Катрин за сега. Наистина да стигнем до главата си и наистина да опита Елена, ще станете свидетел на всичко. Нещо като това, което направихме в началото, но още по-подробно, вижте в непосредствена близост, тъй като тя е вампир".

Няма коментари:

Публикуване на коментар