петък, 14 септември 2012 г.

Доста спойлери


Клаус ще има нови хибриди, когато “Дневниците на Вампира” се завърне.
Блейк Хууд и Алиша Диаз са избрани за негови слуги.
Хууд( 90210, The Young and the Restless) и Диаз (The Nine Lives of Chloe King, As the World Turns) ще играят Дийн и Кимбърли. Двата хибрида са под влиянието на Клаус (Джоузеф Морган), като Хууд ще се появи в епизод 5, а Диаз в епизод 6.
За последно видяхме Клаус, когато с Тейлър си смениха телата, за да не го убие Аларик. Това ще доведе до едно интересно объркване от страна на Карълайн, в началото на новия сезон, който започна на 11 октомври по The CW.
-----
В случай, че не сте забелязали, "Дневниците на Вампира" не празнуват традиционните празници като – Коледа, Денят на благодарността и др., вместо тях, те правят паради на основателите, конкурси и тем подобни.
За съжаление, Хелоуин не е в списъка с празници, които ще се честват в "Дневниците на Вампира" този сезон. Но, не се притеснявайте – те все още ще имат поводи, за да се обличат.
Когато Елена и останалите се запътят към университета в Мистик Фолс – да, същият в който бабата на Бони преподаваше и Джена се преструваше, че учи. (Извиняваме се, обичаме леля Джена, но тя посещаваше класовете колкото и племенницата й, което честно казано, не се случваше често) – те не само ще се натъкнат на професор, но и ще имат шанса да купонясват.
Тъй като около тях ‘няма’ достатъчно смърт, те се отправят към годишното “Murder House” парти. Присъстващите се обличат като печално известни убийци и техните жертви.
Е, според вас кое от момичетата трябва да бъде Lizzie Borden?
------
Като един от няколкото останали хора в Мистик Фолс, особено сега, след като сестра му се превръща във вампир, Джеръми ще има доста интересно бъдеще в сериала. 
Стивън разговаря с Fanbolt за това, което очаква Джеръми и останалите и каза, че докато той подозира, малкото братче на Елена ще бъде малко “благодарно”, че тя не си е отишла напълно. Според Стивън, най – много ще тежи на Джеръми това, че той е допринесъл и подпомогнал за смъртта на сестра си.
В резултат на това, Стивън предвижда, че “Джеръми ще започне да избухва доста повече в този сезон.” В края на краищата семейният бизнес е ловуването на вампири, а основателят – Аларик е извън от играта.. поне за сега.
Колкото до любовният живот на Джеръми, Стивън смята, че ще има развръзка между героят му и Бони. “Имат недовършени неща. Мисля, че все още има нещо между тях.” – допълва той.

Няма коментари:

Публикуване на коментар