сряда, 8 август 2012 г.

Спойлери


Бони ще бъде ли в противоречие с групата след това, което направи във финала на Дневниците на вампира?
Според продуцента Джули Плек, тя няма да страда от "приятелски последици", но тя ще страда от "последиците на вещиците". Тя се впуска в доста тъмно място, за да го направи тя ще трябва да се впусне в това отново в първия епизод. Това няма да бъде разходка в парка. Тя ще трябва да се бори със нейната собствена тъмнина вътре в нея, докато Елена започва да се адаптира към нейната.

------

В епизод 4 ще видим ретроспекция от 1100 година, където ще срещнем Александър - ловец на вампири, с много подъл план. За съжаление, когато среща Ребека, той не подозира, че тя е една от съществата, които той лови... и, естествено, той е доста привлечен от нея.

-------

Дневниците на вампира сезон 4: Бони ще опита да спре въмпирският преход на Елена. Както по-рано съобщи изпълнитенителният продуцент Джули Плек пред Entertainment Weekly. В тази сесия ние имаме голяма сензационна новина какви ще бъдат плановете на Бони за превърналата се във вампир Елена. Явно тя ще се опита да спре прехода. Тя казва, че Бони ще направи всичко да предпази Елена. Независимо дали е успешно или не, и последствията от вида на магията, в която се впуска, ще повлияе на нейната арка в този сезон.



Няма коментари:

Публикуване на коментар