сряда, 15 август 2012 г.

Нови спойлери за Деймън и Древната вещица


Джули Плек съживява духа на предишния Деймън този сезон. “Тази година, Деймън е онзи Деймън от първи сезон без позирането” обещава тя. “Той просто е себе си. Има си начин на мислене, винаги е прав, рядко греши. Може да върши нещо грешно, но винаги е този, който казва “Казах ви хора, трябва да ме слушате.” Така че тази година той ще е например “Не ме харесваш.
Искаш да ме съдиш. Не харесваш кой съм и как върша нещата? Е, майната ти.” Това ще бъде много добра промяна за него… Той все още ще бъде Деймън, когото познаваме и обичаме – все още сритва задници. Но той просто си притежава това отношение, че дори лошите може да ги е грижа. Вече няма да се променя заради никого. Той го направи и това приключи.


Има ли някаква възможност Естер да не е Древната вещица?
Митологията на вещиците не е разказана напълно. Продуцента Джули Плек обяснява какво не е разкрито. “За да изясня какво каза на Комик Кон когато Естер използва онова заклинание да направи децата си безсмъртни, което създава и Древните вампири, това заклинание вече е съществувало. Така че, кой го е написал? Това е въпрос, който ще си остане такъв през този сезон и вероятно в сериала. Ние разгледахме Древните вампири, но кои са Древните вещици?”



Няма коментари:

Публикуване на коментар