понеделник, 23 юли 2012 г.

Нови спойлери за 4-ти сезон

В началото на сезона ще видим новопревърнатата във вампир Елена да прави първия си вамп секс с някой от тези: Деймън, Стефан, Клаус, Мат или Илайджа. Възможна  следа кой може да е щастливеца? “Елена спаси живота на Мат, така че той ще се отблагодари по много специфичен начин.” Реакцията на Добрев: “Това е все едно тя преминава през пубертета и вампирския секс ще й е като за първи път.”


Стефан ще кара нов мотоциклет, за да покаже непокорната си страна. “В ежедневието си карам мотор, така че се вълнувам да запаля гумите” казва Уесли. “Аз карам “Триумф” но се надявам Стефан да се движи с нещо по-старо.”

Деймън ще си намери нов приятел по чашка в лицето на Тайлър. “Мисля, че Тайлър е готов за предизвикателството да продължи в бара, където спря Аларик” споделя Тревино. Сомърхолъде добавя: “Враговете стават съюзници.”

В четвъртият епизод има ретроспекция към 900-та година, за да хвърли светлина върху Ребека, която си търси ново място да живее. “Къщата на Салваторе е голяма” предлага Сомърхолдър. “А също и леглото на Деймън!”

Очаквайте “голяма спонтанна експлозия от радост при една целувка” първият път, когато Каролайн види Тайлър, когото е мислела за умрял. “Ризите падат в първия епизод след завръщането” издава Тревино.

Джеръми вероятно ще намери любовта с новата героиня Ейприл (Грейс Фипс, която пристига във втори епизод), дъщеря на пастор, която се завръща от пансион по трагични обстоятелства и се свързва с приятеля си от детството. “Ще бъде интересно да видим докъде ще стигне с това” казва МакКуийн. “Но той и Бони все още имат недовършени неща.”


кредит

Няма коментари:

Публикуване на коментар